<3

Kan inte beskriva med ord hur mycket jag ÄLSKAR er! Ni är mitt allt!
Nora & Jimmie <3



underbart.

Hejsan! :)

Vill börja med att säga att jag älskar att vara mamma, har världens snällaste dotter! 
Hon vaknar 1-2 gånger per natt och vill ha mat sen sover hon! sen när hon är vaken är hon så snäll och bara ligger och tittar och pratar lite för sig själv! Hon grinar nästan aldrig! underbart! :)

Förlossningen gick väl bra, slutade med att det blev akutsnitt, vilket jag tyckte va jobbigt då!!
Jag åkte in 14.30 ungefär fredag den 14de , hade öppnat mig 4 cm, sen kollade dom igen vid 20.00 ungefär, då va jag öppen 6 cm! Tog ryggbedövning vilket va de bästa ja gjorde, skönt som fan att slippa värkarna! Hade 7 värkar på 10 min så ja va glad att jag slapp känna av dom! :o . Men sen så efter de öppnade jag mig inge mer, jag fick feber och lillan va stressad, hjärtljuden kunde ligga upp på 200 så då blev de akut snitt! Vilket jag blev ganska glad över när vi fick veta hur stor hon va :p  hon vägde 4570 och va 58 lång! Men de roliga med längden är ju att när vi mätte henne sen på sjukhuset så va hon 56 troja , så dom måste ha dragit rejält i henne då :p haha.. lillskruttan!
Jag förlorade även 2,5 liter blod under operationen, vilket inte va så bra, så natten där på fick jag 2 påsar med blod för jag va ganska dålig, kunde inte stå upp utan att de kändes som om jag skulle tuppa av , jag va vit som ett lakarn! de va inte kul alls! :/ Vill inte vara med om det igen! fyy!


Just nu ligger hon här bredvid mig och sover, hon har nyss fått i sig mat :) 
Idag kommer de lite besök hit som de har varit hela veckan :p trevligt :)
i morgon tror jag de får bli en ensam dag, kanske skulle behövas de med! :)
ne nu orkar jag inte skriva mer , ska plocka ordning lite här hemma medan Nora sover! :)
Puss&kram <3



Nora <3

Mammas älskling <3



<3

Måste lägga in några bilder på min underbara PRINS! <3
Han är så himla go med mig nu, Tror han märker att det är nått på G!
Ska vara med mig hela tiden! <3





Världens finaste och bästaste misse frasse <3
PUSS!

v 40

Hejsan :)

Denna vecka ska förhoppningsvis vara min sista vecka som gravid, men man går väl över! Men hoppas verkligen de är den sista! :) det är 6 dagar kvar till BF! och gud va man längtar nu, och börjar bli små nervös om hur de kommer att bli :)Men är absolut inte rädd, bara nervös! :) hihi

igår kväll hade jag väldans ont imellan benen, och hon rörde på sig som fan och sparkade så de tröck neråt, så hon fixerade sig säger eller nå! Men hon sparkade som om hon verkligen inte vela vara kvar :p haha..
har även värkar hit och dit igen, hoppas dom blir regelbundna snart så jag får åka in :)
Ska inte tänka på de så mkt så kanske de bara kommer ! :)


Helgen har varit lugn, i fredags gjorde ja ingenting alls. igår på dagen städade vi och dona hemma, sen vid 17.00 kom Daniel och Anna. Jimmies bror och hans tjej och åt tacos med oss, och en timme senare kom Jens med, Jimmies andra bror! Då blev de äppelpaj och massa prat och så! :) Men efter en stund så fick jag vara otrevlig att lägga mig för jag fick ju ont! Men de va trevligt iallafall medans dom va här :)


idag blir det nog bara lungt, ska kanske ta en promenad med musik i örat, Kan ju vara skönt :)
och kanske bara se lite filmer idag, de är ju söndag :)
nu ska ja lägga mig och se på lite tv, hare fint!
puss&kram <3

.

Hejsan :)

i morse vaknade jag före kl 6. Kan bero på att jag bara låg hela dagen igår och sov lite då och då! Känner mig utvilad nu iallafall :) kan ju vara ganska skönt :) När jag vaknade låg jag kvar i sängen och kollade på tv ett tag, Sen bestämde jag mig för att gå ut och gå, men känner efter ungefär 30 min att jag har väldigt ont i fötterna, som om jag håller på att få skavsår så jag ringer jimmie och kollar vart han är och då va han istan så jag gick till han och åkte lastbil med han ett tag istället :) Men de blev iallafall 30 min prommis, bättre än inget lixxom! :D haha..


Sen när jag kom hem så duschade jag ett bra tag, jätte varmt, satte mig ner i duschen som jag brukar göra nu för tiden för jag orkar inte stå! :p . Och sen la mig i sängen och somnade lite :p jimmie ringde och väckte mig och sa att ja skulle börja med maten så ja klev upp, men fick lägga mig direkt igen för de kom en jävlans värk som gjorde fucking ont. så fick ligga kvar en stund till innan jag klev upp! men upp kom jag efter ett tag :)
Värkarna kommer idag lite hit och dit, dom gör ondare men kommer inte så tätt som jag vill!!!! Tycker de kan börja nu nu nu nu nu så vi får våran bebis! :)


Jimmie ligger nu och sover skulle jag tro, Han klev upp före 1 inatt och åkte till jobbet och kom inte hem fören 16.00 idag så jag förstår att han är trött så ska låta han sova nu! Så ikväll blir de nog en ensam myskväll för mig och frasse! :)
Ska nu se om jag hittar nån film jag kan se nu för de finns inte ett skit att se på tvn just nu!!!
Men hare fint! :)
Puss&kram

Värkar.

Hejsan :)

Idag har jag då absolut inte gjort ett skit, har typ bara legat i sängen med värkar hit och dit!
jag hade ett tag bara 5-6 min mellan värkarna. men sen avtog dom en stund! Sen kom de tillbaka och sen avtog de!
sen va de samma visa igen och dom va starkare, men dom avtog också efter ett tag! Har varit sådär hela dagen, och är så fortfarande, Vill att de ska vara hela tiden så jag får min bebis! De är nu 9 dagar kvar till BF! Och hoppas verkligen inte att jag behöver gå över tiden! Då kommer jag bli galet less... som jag redan är nu! :p haha.

och i natt blir inte min älskling hemma heller, de hade tydligen brunnit på hans jobb så han ska få åka till borlänge i natt vid 1 för att lasta sin lastbil så han börjar 4 timmar tidigare än vanligt, Han läre vara galet trött i morgon skulle ja tro! Fyfan! Det blir en roolig fredag :) nooot!

min kväll blir nog att bara ligga i sängen, är så trött och seg! och ont i huvudet har jag med! Ska ligga och hoppas att mina värkar kommer som dom ska göra utan att avta!! Vill verkligen ha detta gjort nu känner ja!
Vaknade i natt av att ja hade AS ont och + i ryggen gjorde de svin ont!
Ringde förlossningen idag och hon sa att de lät som om att de va på gång, men att de ändå kunde dröja! Men får hoppas på att de inte dröjer att för länge! :)


Ne nu ska ja kika vidare här på datorn och sen kanske dra på en film :)
hare bra!
Puss&kram

Herregud!

Hej!

Att man jämt ska behöva ringa och tjata på försäkringskassan! Jag ringde den 21 september och frågade hur de gick med mitt ärende om föräldrarpenningen och så, och jag har inte fått nå svar än om hur mk jag kommer att få! Så jag ringde idag igen och då säger hon att dom inte ens har kollat upp de? :S vafan säger jag då, ringer och säger att dom kanske ska skynda sig så man veta o så har dom inte ens tagit upp de? jävla idioter!
Men hon jag pratade med sa nu iallafall att hon skulle skicka mitt ärende nu på engång för hon tyckte själv att de va konstigt! Så hoppas på svar nästa vecka iallafall, för jag har ju sökt från den 10 oktober! ojojoj va less man kan bli!!!!
Vissa kanske ska bya jobb?!


Har iallafall nyss vaknat från en liten tupplur, de behövdes kan ja säga! De va väldigt skönt :) Ätit 2 jätte goda bananer nu med, super gott! :)  Ska väl ta och laga mat om en stund kanske med, blir fisk till middag , Fisk?! japp jag ska lära mig att äta de, haha! :)

Jag längtar tills kl kan slå 21.00 för då börjar världens bästa program på 5an, Grays anatomy! som jag har längtat! :) <3


Och jag måste säga att ja har världens sötaste älskling just nu, han har blivigt så långhårig så de ser roligt ut ibland! haha! <3
nu ska ja kramas lite med han :)
Puss&kram


.

Hej och godmorgon alla glada! :)


Vaknade före 7 i morse av att frasse började prata, som om han vela att jag skulle kliva upp, brydde mig inte i början men sen börja han låta nå fruktansvärt så då va det bara att kliva upp, och när jag väl är uppe så blir han tyst! gaah!
men han blev väl glad av att jag klev upp då, konstiga katt! :D haha. men söt endå! :)

idag vet jag inte vad som händer, blir nog bara lungt! Har en massa förvärkar så jag kommer inte orka göra så mkt skulle ja tro! just nu ska ja nog få i mig något att äta iallafall :) och sen kanske dra på nån film eller så :)
Kanske skriver sen om jag har ork! :)
Puss&kram

NU!

JAG VILL HA UT MIN BEBIS NU, HELST NYSS!!!!  <3

Svar på fråga!

hej!

Det va någon som ställde frågan om varför jag flyttade från sundsvall till Gävle.
Och de va för att jag träffade jimmie här i gävle, och andledningen till att de va jag som flytta va att jag hade ju inget jobb i sundsvall, gick ju i skolan fortfarande när jag träffade han och han hade ett väldigt bra jobb här i gävle! Så det va därför och jag vela verkligen vara med jimmie! :) Och just nu är det nog de bästa jag gjort eftersom vi ska ha barn och så tillsammans, och sundsvall finns ju kvar så dit åker jag ju ibland och hälsar på :)

.

Hejsan :)

Att jag är glad att ja klarade uppkörningen är ju helt klart, men att ja inte får göra teoriprovet fören 4/11 är jag inte lika glad för! Så nu måste jag vänta en hel månad på att få skriva! Lite ledsen blev man väl, men de är väl bara att vänta!

Just nu sitter jag framför tvn bara, med grannens hund Hanri som ja ska ha en stund nu! :) Sötnosen!
Vill göra nått, men vettefan vad de skulle vara? Är ändå så seg och känner mig som en jätte :p haha!
Önskar just nu att jag kunde få dom riktiga värkarna så jag får åka in till förlossningen, Orkar inte vänta så länge till nu!
För jag tycker att hon har varit i magen länge nog så att hon vill komma ut till oss!!!!! hihi..

Usch, jag gillar inte att bara vara hemma om dagarna, och ensamt är de eftersom jimmie jobbar ju! 
och jag vaknar vid 7 typ varje morgon och kan inte somna om och de är ju tidigt! 
Önskar man hade lite fler vänner här i gävle, Jag vill ha de som jag hade det när jag bodde i sundsvall, men en vacker dag kanske de blir så! och de vore inte helt fel! :)


näe, undra om man ska ta och göra lite havregrynsgröt till frukost kanske? Har bara ätit 3 kanelbullar tidigare, som kanske inte är så bra att äta de första man gör när man vaknar! :p haha!
Så gröt med äppelmos får de bli! :)
Puss&kram

:)

Hejsan! :)

Kan ju säga att jag är då lagomt glad idag, Klarade uppkörningen i morse! :D
Nu är det bara den där dumma teorin som ska klaras, och de ska jag klara denna gång!
Vet inte när jag får den tiden men ska ringa om det idag så jag får den så fort som möjligt så jag får mitt körkort :)


de va bara de jag hade att skriva om just nu! :D
PUSS!

God morgon!

Hejsan :)

Idag vaknade jag före kl 7 av att ja va rätt pigg faktiskt, Gick och la mig vid 8 igår typ för att ja kände mig lite sådär illamående! Hade varit hos jimmies pappa hela dagen och det va jätte trevligt, åt middag där och så men efter middagen blev jag ur kass i magen och bara vela hem så då åkte vi hem så de va nog därför jag blev dålig!
Vi åt kött och potatis med en god sås och jag älskar verkligen sås så de va nog de skulle ja tro! :p mer sås än mat! haha!

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och kikar runt lite och hjärtat ligger i vardagsrummet och kollar nån film som jag inte vela se :p ska väl ta och äta frukost om en stund! Ska nog åka och handla nybakt bröd, vi brukar nästan jämt göra de på söndagar typ, så himla gott! :) Men tomat och gurka på! mumms! :D

Senare idag så ska jag ut och köra lite inför i morgon, har uppkörning IGEN då och jag ska fan inte klanta till det igen! ska fan fixa detta nu! Och efter de boka tid till ett nytt teoriprov! Hade i fredags men fick ju 1 fel ifrån att gå godkänt , alltså 51 och man ska ju ha 52 :p som ett slag i ansiktet ungefär :p men nästa gång ska ja klara detta! annars jävlar! :)  . Och sen behöver jag dona lite hemma med så de är det som står på schemat idag! :)
Och jag har tänkt att baka i flera dagar men orken har inte funnits till så kanske kan fixa de idag då om orken finns! :p


Går även in i v 39(38+0) idag! Känns underbart, snart är hon här våran lilla prinsessa! :) <3

Ne nu ska ja snoka vidare här och sen fixa frukost! :)
ni får ha det så bra!!
Puss&kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu