V 27 (26+0)

Hej allesammans!

Idag kommer jag in i en ny vecka . V 27 , vilket känns underbart :)
Imorse vaknade ja av att de va ett riktigt liv i magen , Sparkade och hade sig som bara den, men vilket är underbart att känna! :) va ändå dags att kliva upp! :)


Bebisen

Du går nu in i den tredje trimestern och din bebis är c:a 24 cm lång från huvud till rumpa och 38 cm lång totalt! Den här stora lilla varelsen väger nu omkring 1200 gram, eller 1.2 kg! Den kommer dessutom att öka ordentligt i vikt under den sista trimestern, även om den inte blir så mycket större.
Om din bebis föddes nu skulle den ha mer än 90% chans att överleva. Även om den är långt ifrån färdigutvecklad så skulle den ha goda chanser att klara sig med rätt vård. Du har ännu ungefär 13 veckor kvar av din graviditet och under denna tiden kommer bebisen att fortsätta växa och utvecklas. Det är avsaknad av underhudsfett och surfaktant i lungorna som gör att bebisen behöver ligga i kuvös för att hålla kroppstemperaturen uppe och få hjälp att andas med respirator, men även andra organ som hjärna, lever och immunsystem är underutvecklade och kan ställ till komplikationer vid för tidid födsel.

Du

Livmodern har nu vuxit så mycket att dess översta del befinner sig 7 cm ovanför naveln. Det är viktigt att du tar god hand om dina tänder. Gravida utvecklar lätt plack, och om du redan har plack kommer problemen sannolikt att förvärras om du inte sköter om dina tänder. Borsta ordentligt och använd lämplig munskölj för att minska risken att drabbas.






Jag har iallafall haft Bella här på besök , Hon kom i onsdags och ska åka hem idag!
Vi har inte gjort så fasligt mycket , varit på stan , badat lite och sen för de mesta tagit de lungt! 
De är ju så jävla varmt så man orkar ju inget, Jobbigt!


Och i går kväll/natt trodde jag och bella att vi skulle gå över till grannen och seriöst skuta dom , Dom hade fest och högsta volym på med musik och dom höll på som om dom vore 100 pers , stog på ballkongen och skrek och hade sig , dom höll på till minst 3 inatt! 
Men när jag och bella va på väg ut och skulle säga åt som så kom de en gubbe och sa åt som , och då va de en som sa till han "vad är det som är problemet?" Hur störd får man vara , ja kl va halv 1 när han sa åt dom och så svarar en jävla idiot så . hur dum får man vara! dom visste inte vad visa hänsyn till andra va! Gud ja va så tokig!!!!


Idag blir de nog bara lungt , Sista dagen innan jag börjar "Jobba" - praktisera , Börjar på ett dagis i morgon fram till den 5 oktober , ska bli så skönt att få göra nått än att bara sitta hemma och dra arslet i golv! :p


Frasse våran katt går runt och skriker , för jimmie va och fiska igår och kom hem med fisk till han och han håller på att göra i ordning dom nu och han känner väl och vill ha! :)
Ne nu ska vi ta och äta frukost och så , och sen vill ja nog åka och ta ett dopp, för varmt här!

Men hare bra allihopa! :)
Puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu