svettig dag..

hejsan :)

Guudans va varmt de har varit idag , har svettas svettas hela dagen lång , jätte jobbigt ju!!!
visst är de skönt att de är varmt och så , men idag va de faktiskt föör varmt :p haha..

Men tog en tripp med Karolin och Maria idag , Först va vi på max för ja va så hungrig så köpte mig ett minimål och karro och maria tog glass bara , sen efter de åkte vi till rusta , och guud va tjejerna shoppade , de va trevligt , jag köpte bara en hårfärg , ljusbrunt blev de :) sen åkte vi till valbo en sväng för karro skulle hämta ut sin dator som har varit på lagning sen åkte vi hem :) jag färgade håret och sen åt ja lite mat och så bara! och nu sitter jag här och har ganska så tråkigt , men de kan man väl ha ibalnd med! hihi ! :)


nu ikväll blir det väl bara att sitta i soffan framför tv och bara slöa !

och i morgon ska ja till arbetsförmedlingen , ucsh, gillar inte de! ska sitta där typ över 1 timme och bara lyssna på massa! sånt hatar jag , tycker de är så fruktansvärt tråkigt! fy! men men , man måste väl antar ja! :p
jaja , de va allt för mig nu ikväll! hare bra!
pusskram



En dag med Dessie och städning!

Hejsan :)
Idag har jag varit med dessie på dan , va ute med barnen och sådär , snacka massa ! massor med trevligheter :) <3

Sen när jag kom hem så kände jag för en stor städning , så jag öste på med hög musik och jag damma , dammsög och torkade golven och plockade ihop frasses alla leksaker , förstår inte att han har så mycket , hittade hälften under soffan som vanligt :p haha . han är så söt , jag tror han gillar när man har städat klart för då går han och stryker sig mot mig som om han tycker jag är duktig :) haha! min lilla misse pisse! <3

nu blir de lungt hela kvällen , ska göra varm mackor med älskling nu och kanske se nån film och mysa lite :) de sitter aldrig fel <3 

och nu märker jag att Nora har vaknat till liv, ligger och sparkar nu och så! mysigt :) <3
ne nu ska ja hjälpa jimmie med mackorna och så! :) hare bra!


Får bli en mys bild på min lilla prins <3

<3


V 21(20+1)


Bebisen

Din bebis blodcirkulation är nu komplett och helt fungerande. Navelsträngen fortsätter att växa och bli tjockare alltmedan blodet strömmar med avsevärd kraft igenom för att förse bebisen med syre och näring. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

 

Storleken kommer att fördubblas under andra halvan av gravid iteten. Bebisen är nu c:a 18 cm lång från huvud till stjärt och väger ungefär 300 gram.

 

Nu mognar de olika organen. Matsmältningssystemet fungerar redan på ett grundläggande sätt och bebisen kan svälja fostervatten och ta upp vatten och socker och sedan göra sig av med restprodukterna. Denna mekanism är en förberedelse på livet utanför livmodern.

 

I blodet finns det redan ett stort antal röda blodkroppar, och vita blodkropparna börjar att bildas. I munnen börjar små smaklökar att bildas på tungan.

 

Du

I princip alla kan nu se att du är gravid! Din livmoder borde nu kännas ungefär 2 cm ovanför din navel. Du har antagligen ökat 4-7 kg i vikt och allteftersom bebisen börjar bilda sina fettreserver kommer också din vikt att öka. Under de kommande 10 veckorna kommer du att gå upp ungefär hälften av den totala viktökningen under hela graviditeten.

 

Du kanske också märker av en ökad aptit eftersom du behöver 500 kcal mer per dag för att försörja din ökade ämnesomsättning. Det är bra att undvika mat som innehåller mycket fett, socker och kalorier, och istället äta frukt, grönsaker, spannmål och anndra naturliga baslivsmedel.

 

En del upplever ovanliga starka begär efter mat, och även efter sådant som inte är mat; såsom cigarettaska, kol och öl. Bli inte förvånad om dina ben svullnar upp under dagen. Detta kan avhjälpas genom att sätta fötterna i högläge någon eller några gånger under dagen. Blir svullnaden kraftig så bör du genast kontakta barnmorskan eller läkare för kontroll; särskilt om du har andra symptom så som huvudvärk och flimmer för ögonen.








Spark spark <3

Hejsan :)
Nu på morgonen har lilla Nora haft de fullt upp har ja märkt , haft ett pass med bengympa! :p
en helt underbar känsla måste ja säga , att de växer nått i mig och att de rör sig och sådär! jag bara älskare! :) <3
nu på morgonen har jag diskat och håller på att tvätta , och ska väl ta och damma lite och sådär med när man endå håller så slipper man de sen :) 


Och ska ha Lilla Henri här sen en stund , ska bli mysigt , länge sen han va här och myste med mig nu så de ska bli mysigt :) Min lille vovvsing! <3 och frasse kommer bli glad med så han får leka med sin kompis som dom alltid gör , Jagar varandra typ hela tiden! :D super gulligt!

och känner att ja börjar på bli lite små hungrig igen , åt 2 mackor tidigare i morse , men får väl ta och äta igen då kanske! nåån lunch kanske man ska ta och göra , äta lite tacos som är kvar sen igår ? äh får se va ja blir sugen på! :)

ne nu ska ja ta och fixa lite mer här ja! Men hare bra allihopa! :)

Pusskram

Puss

Min sötfis! <3




beställt

Hej :)

Idag va ja på ultraljud och allt va jätte bra , Hon va stor och fin :)
nytt datum då hon är beräknad igen , blir 15 oktober :) 
Är i v. 20 (19+2) idag <3

har beställt lite idag till henne som jag gillade :)


Dom här fina byxorna! :) 89 kr! 
Och denna söta bodyn! 39 kr :)

love

http://www.youtube.com/watch?v=yWXCzlTMfd0&feature=relmfu <3 den här killen är så jävla bra!

de måste ni hålla med om?


pusskram


Helgen

Hej allihopa! :)

I fredags så åkte jag hem till iggesund på kvällen , Spelade lite spel med pappa, bella och johanna ! :)
det va jätte trevligt :) Och jag skulle sova i samma säng som bella , men vid 3 på natten fick jag nog och la mig nere i soffan , hon kunde inte ligga still i en endsa sekund , som en jävla bläckfisk! :p unge!!! 

Sen på lördagen så kom lillebror Emil och hämtade mig så hängde ja med han hem och va där hela dagen tills vi åkte ner på crousingen som verkligen sööööög. guud va dåligt/tråkigt de va!! Åkte hem bara efter 1 timme typ, åkte hem och soov! :) de va mycket bättre de :)

sen igår - söndag så tog ja de lungt först på dagen och sen pluggade jag bara , riktigt nöjd , klarat alla teorifaser nu och får bara godkänt på sluttesterna som jag gör nu :) ska gå och göra provet senare idag så jag hoppas jag klarar de :) hihi

de va min helg de :)


jag älskar min mage! <3 :D
pusskram

Jag Älskar Dig!

 

Jag saknar dig Jenny!


Pluggdag.

Hej :)

Idag blev jag upp ungefär halv nio , skönt! Gjorde ordning frukost och duschade , sen bar de av till körskolan vid halv 10 , va där till 10 och satt till halv 3 , mycket bra! Blev så arg på slutet , jag är på sista fasen på teorin och jag trodde man skulle ha 63 rätt för godkänt som på alla andra och så fick ja 64 och blev jätte glad! Men då visar de sig att man ska ha 65 rätt på den fasen , Blev riktigt less, men fick göra det igen och kom upp till 63-64 bara , att sista poängen ska vara så jävla svår, gaah :/  . till slut blev ja så less och bad jimmie hämta mig för ja va så hungrig , och tänkte att ja ska äta och ta de lite lungt en stund och sen tätta mig hemma och plugga så ja klarar den där jävla fasen IDAG! Känns som om de skulle vara bra och skönt att få den gjord så ja kan få mirr förbannade körkort! hihi:)

Just nu sitter jag och väntar på maten då , Stuvade marakonisar och korv , de näst bästa man kan äta, love it! :)
Sen ska ha chilla en stund med dator/tv och sen åter till pluggningen! :/  känner mig även ganska seg just nu!

Ne nu ska ja kolla om maten snart är klar , känns som om ja håller på att dööö av hunger!!!!!


Jag älskar min Familj , Världens bästa <3

Pusskram

varm dag..

heej :)

idag är de super varmt ute , skönt :)
nu på morgonen har jag varit på körskolan och pluggat lite och haft en körlektion, gick bra! :)
Sen när jag kom hem gjorde ja lite frukost och gick ut på gården och satte mig med Maria och Henri, tog ut frasse en stund med så han fick leka med henri,  och hade de lite trevligt :)


Nu sitter jag inne igen , ska väl börja med mat snart , blir fläsk , potatis och löksås! gott :) och efter de ska jag plugga teori igen , ska få lite hjälp av min älskade älskling :) har ju prov snart så måste verkligen plugga plugga och åter plugga!!! jobbigt men det är ett måste :/..


kommer även in i vecka 18 (17+0) idag igen :P trodde ja skulle komma in i v 20 men de visade sig igår att de va fel :p så åter igen i v 18 :) <3

Ne nu måste ja gå och dricka vatten , blev akut törstig ! :p
pusskram

Våran lilla flicka! <3

jag är så lycklig så ja vet inte vart jag ska ta vägen! <3
Varit på ultraljud nu på morgonen och allt såg jätte bra ut och de blir en flicka och gud så underbart de va att se henne , hon tog/kliande sig på näsan med , så gulligt :)  fick ett nytt datum . hon är beräknad 17/18 oktober! :)
så är nu i v 17 (16+6)!

Våran lilla N <3

Fiske turen igår

Hej :)
igår va vi ute och fiskade , och de va mysigt :) grillade korv och hade de bra :)
jimmie och fredrik fick fisk , inte jag såklart! :/ lite tråkigt men men , bättre tur nästa gång då :)


nu sitter jag och väntar på att min sockerkaka ska bli klar , blev så sugen på de så måsta göra en :)
Älskar när man äter dom nästan på engång då den är varm :) mums :)
och ikväll ska jag och älskling på bio , fast and furious 5 ska vi se! jag tror den är riktigt bra , som alla andra filmer :)
ne nu ska ja titta till min kaka och äta lite sånt, sen ska ja ta och städa lite! :)

går även in i v 19(18+0) idag <3
pusskram

..

Hejhej :)

nu på morgonen har jag varit på körskolan och haft körlektion , va en dubbel idag och de gick bra ! :)
sen efter det så gick jag och hämtade min lilla henri boy som ja ska ha idag , mysigt! :) ska åka och fiska när jimmie kommer hem , hoppas man får stor firren då! :D och grilla lite korv troja vi med skulle göra, de kommer henri gilla :)


nu blir de till att vila lite med henri som ligger här bredvid ovh halv sover , är så trött eftersom ja klev upp före 7 i dag, :)

skriver väl kanske mer ikväll om ja orkar om fisket och så! :)
och här har vi lilla henri boy <3
pusskram

några läsare?

hej!
har en fundering , är det någon som läser mig blogg ?
funderar annars på att sluta skriva helt :p
så kommentera detta om ni läser så ja ser om nån gör de :)
pusskraam

:)

hejhej :)

hittills denna dag har jag varit med karolin , va på stan vid 10 i morse och tog en fika och pratade massa, lämnade in min dumma telefon på lagning eftersom den inte funkade som den skulle , ville bara slänga den i soporna så nu har jag en lånde telefon! :/ hatar låne telefoner! men iallafall, sen gick vi och köpte lite godis och gick hem till mig och fortsatte prata och kolla lite på youtube! :) hon åkte till jobbet för en stund sen på nått jobbmöte så nu är jag ensam, eller ja jimmie är hemma med men ah :P hehe!

just nu sitter jag bara framför tv, nyss duschat! Funderar på vad resten av dagen kan erbjuda? får allt se vad vi gör..
tycker att de kan vara varmt och skönt ute så man kan gå ut , men ikke , ute är de kallt! brr! :/ tråkigt. jag vill ligga ute och sola !!!


längar som en took tills på måndag , för då ska vi på ultraljud för första gången och äntligen ska få se den lille! :) ska bli så mysigt . <3
Pusskram









sista april...

igår va jag , jimmie och bella(lillasyster) till jimmie pappa i ockelbo! :) va väldigt trevligt :)
Jag och bella åkte massa fyrhjuling , jätte kul tills hon skrämde skiten ur mig , hon såg tydligen en björn, har svårt att tro de men man vet ju aldrig , va ju en björn där i närheten i torsdags/fredags satt , ja men då iallafall så blev de fullgas tillbaka och fort gick de i kurvorna , och de va kul :P haha! :D bella höll på att flyga av ;)


och sen grillade vi , och gjorde rotfruktslåda i ugnen , va väldigt gott! :)
Vi myste mycket med voffsingvalparna som hope hade fått , 9 st och gudans va söta dom va :)
kunde inte låta dom små sötnosarna vara , vela vara där hela tiden :)


haha och sen när vi skulle åka hem så stanna jimmie bilen och sa , men titta tjejer till vänster så får ni se , och då stog de en jätte stor älg där och bella blev så rädd så hon börja gråta , haha , lilltönten ! och sen såg ja 2 till bredvid den stora :P guud va man skratta åt bella !  haha! :D

och jag kanske ska ta och berätta att ja har börjar känna små duttar/knuffar i magen nu med , känns lite mysigt :)längtar tills man känner dom jätte väl :) <3


Ne nu ska ja ta och mysa med bella lite innan hon ska hem , äta chips och dricka pepsi! :) <3

pusskram

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu